Loading...

Servicii

Saloane Evenimente
Home /  Servicii / 

Pasiunea pusa in slujba excelentei, profesionalismului si rafinamentului, flexibilitatea, atentia deosebita acordata detaliilor sunt doar cateva din elementele care ne recomanda.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment.

Meniul se realizeaza in functie de solicitarile si preferintele dumneavoastra pentru orice tip de eveniment, in functie de orice buget.

Preparatele irezistibile, decorurile de inalta clasa, serviciile de calitate, personalul dedicat si mereu prezent in indeplinirea solicitarilor oaspetilor sunt motive pentru care Ballroom Ferdinand este alegerea pe care va invitam sa o faceti pentru a va petrece aici orice eveniment special din viata si activitatea dumneavoastra.

Totul se desfasoara intr-o colaborare exemplara, cu un program bine organizat si stabilit in detaliu. Nimic nu e lasat la simpla intamplare.

Ballroom Ferdinand va pune la dispozitie intregul suport tehnic si logistic necesar desfasurarii unui eveniment de top.

In functie de tipul de eveniment ales, numarul de participanti si bugetul stabilit, realizam impreuna meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de cel mai inalt nivel va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti participanti.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a stabili cel mai mic detaliu, astfel incat toate dorintele dumneavoastra sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat.

Cu creativitate, originalitate si experienta, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi familie/echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului dumneavoastra.

Fiecare eveniment este unic si deosebit de important pentru noi!

Servicii Corporate
Servicii Corporate
Ballroom Ferdinand detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor..

Servicii Personale
Servicii Personale
Ballroom Ferdinand va ofera meniuri variate complete, personalizate, incadrat in orice buget. ..

Social and Business Services
Social and Business Services
With its glamorous Art Deco style, Ballroom Ferdinand offers an outstanding location for s..